WERELD VAN AERIN

Over Aerin

ABOUT AERIN BEAUTY
AERIN Beauty is a luxury fragrance brand inspired by the signature effortless style, aesthetic point of view, and heritage of its founder, Aerin Lauder. Het merk speelt in op Aerins vrouwelijkheid, haar geloof in traditie, haar passie voor bloemen, kunst en reizen, en haar geschiedenis in het creëren van geuren. Met AERIN Beauty kunnen vrouwen zich vrouwelijk en mooi voelen dankzij een samengestelde verzameling van geuren en roosbestanddelen die heel persoonlijk zijn voor de vrouw die ze draagt.

De AERIN Fragrance Collection is een moderne verzameling van verschillende geuren die je allemaal meenemen op een unieke reis. Elke geur is samengesteld met de meest verfijnde ingrediënten in verschillende geïnspireerde combinaties. The Rose Collection is een zorgvuldig bewerkte selectie Rose bad- en lichaamsproducten met een unieke bloemeninfusie.


ABOUT AERIN
AERIN is a global luxury lifestyle brand inspired by the signature style of its founder, Aerin Lauder. Vanuit het uitgangspunt dat je moeiteloos mooi moet kunnen leven, ontwikkelt het merk samengestelde collecties in de wereld van de schoonheid, modeaccessoires en interieurinrichting. Aerins eigen levensstijl, met haar passie voor kunst, reizen, mode en design, vormt een bron van inspiratie voor het merk. Elk stuk is klassiek met een moderne toets en werd gecreëerd om het leven mooier te maken, vanuit een gevoel van gemak en verfijning.

Ze studeerde aan de Annenberg School of Communications van de University of Pennsylvania, begon haar carrière bij Estée Lauder in 1992 en bekleedde verschillende leidinggevende functies, waaronder die van Senior Vice President en Creative Director. Momenteel is ze Style and Image Director voor Estée Lauder.

    Naar boven
    Powered by Translations.com GlobalLink OneLink SoftwarePowered By OneLink